Alleen op vakantie met een single reis

alleen op vakantie
19 december 2017 Energiedagen 0 Comments

Zit je eraan te denken om dit jaar alleen op vakantie te gaan? Of ben je er al over uit, maar heb je nog geen bestemming kunnen kiezen voor je vakantie? Wij hebben alvast het een en ander uitgepluisd voor mensen die alleen op vakantie willen. Dat zijn er namelijk steeds meer! Alleen op vakantie heeft absoluut voordelen. Een daarvan is dat je voor jezelf de perfecte gelegenheid creëert om nieuwe mensen te leren kennen en tegelijkertijd nieuwe ervaringen op te doen.

Mee met een single groepsreis

Alleen op vakantie gaan met een single groepsreis is een ware uitkomst voor mensen die graag op vakantie willen, maar niet helemaal alleen willen gaan. Met een single groepsreis ben je in je uppie – net als alle anderen die mee zijn. Dat zorgt ervoor dat je snel nieuwe vrienden maakt, terwijl je op de gaafste locaties komt. En natuurlijk leuke activiteiten onderneemt. Zoals met een zandbuggy door de Sahara, of met de hele groep op avontuur in de natuur van Bali.

Veel keuze om alleen op vakantie te gaan

Het aanbod aan vakanties en single reizen is zeer divers. Er zijn zo veel gave bestemmingen en dingen om te doen, dat het soms moeilijk is om er eentje uit te kiezen. Een plek waar je in ieder geval goed een vakantie uit kunt zoeken, is het internet! Er zijn veel websites waar je wel meer dan zestig single reizen kan vinden voor wanneer je alleen op vakantie wilt gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groepsreis naar Colombia? Bezoek Bogotá en haar wereldberoemd Plaza de Bolívar en natuurlijk het witte klooster van Monserrate. Ontdek Medellín: de stad van de eeuwige lente en neem deel aan allerlei excursies die uiteraard in de prijs van deze reis zijn inbegrepen.

Op vakantie met een goed reisbureau

Wanneer je alleen op vakantie gaat en meegaat met een single reis met een goed reisbureau, dan kun je er van op aan dat alles goed is geregeld. Tijdens de reizen word je begeleid door ervaren reisleiders die het land (en de steden) waar je heen gaat op hun duimpje kennen en je vol enthousiasme meenemen naar hun favoriete plekjes. Voor de meeste reisleiders is het land waarin ze een tour geven een soort tweede thuis, waar ze je maar al te graag in uitnodigen. Dus kijk snel op boekingswebsites om te zien of er een leuke single reis voor je tussen staat, zodat ook jij alleen op vakantie kan. Alleen – maar met z’n allen.